Ervaringen

Ervaringen van deelnemers nooit meer op dieet dag

Marjolein Bult

Ik miste wat meer kortere voorbeelden vanuit de praktijk. Er is een ontspannen sfeer en de workshop is toegankelijk. Jasper is erg vriendelijk en heeft veel kennis. Wanneer je een vrij simpele methode zoekt om met jezelf aan de slag te gaan dan is deze methode perfect.

Sandra Boekhoudt

Wanneer je definitief wilt afrekenen met je overtollige kilo's, moet je naar deze workshop. Het is een workshop wat de kern van het probleem aanpakt en zorgt voor een permanente oplossing. Makkelijk en haalbaar.

Saskia Steur

Wil je van overtollige kilo's af en dan ook voor altijd? Dan gun ik je deze workshop van harte, in de wetenschap dat het werkt.

Jorgen Welsink

Praktische tools en handvatten om controle te krijgen over je gewicht. Pakt de kern aan van het probleem, niet de symptomen.

Jacqueline Sseggayi

Fijne workshop met coaching gericht op overtuigingen en identiteitsniveau, waardoor het echt dingen verschuift. Niet alleen op gebied van afvallen, maar ook op andere levensvlakken. Het werkt door op meerdere vlakken.

Petra Pieterse

Ik raad de Nooit Meer Op Dieet workshop van harte aan. Het geeft je inzicht in innerlijke processen en herkenning bij anderen is ook fijn. Het is iets dat je moet ervaren. Laat je gêne los. Benoem je angst en loop er niet voor weg.
Een persoonlijke benadering puur en eerlijk vanuit het hart.

Josephine Wierdsma

De Nooit Meer Op Dieet workshop is een aanrader. Er wordt de tijd voor je genomen. Er is veel diepgang. Het is heel resultaatgericht, dus je krijgt resultaat i.p.v. alleen inzichten. Het is breedt, naar eigen keus. Niet alleen gericht op eten en dus ook bruikbaar in je leven. Er is ook een gemoedelijke sfeer.
Ik vond het een bijzondere dag.

Geen vele mooie verhalen, maar zelf ervaren. Zonder bergen kaders, regels en beperkingen: Ruimte voor ieder mens en ‘ieders ‘probleem.
Ron en Jasper komen zeer praktisch bekwaam over. Veel rust en hele goede toelichtingen. Goede tijdsinschatting en vriendelijk.

Mirjam Scholten

De prijs/kwaliteit verhouding van de Nooit Meer Op Dieet Dag is super. Goede begeleiding, concreet en praktisch.
Het is een workshop die achterliggende patronen en overtuigingen van verkeerd eetgedrag aanpakt op een snelle effectieve manier.
Een en ander gebeurt in een kleine groep en een veilige omgeving met een uitstekende begeleiding.

Mia Plu

Wil je serieus afvallen en waar voor je geld, dan kan ik je deze workshop van harte aanbevelen.

Zoe Sterkenburg

Een leerzame en bijzondere ervaring, deze workshop. Met de tools die ik heb gekregen, wil ik dichter bij mijn gevoel komen en een ander beeld van mijzelf krijgen.

Jose van Erve

Wil je leren omgaan met onbekende, onderbewuste gevoelens die leiden (lijden) tot gedrag, ga dan kennis maken met Faster -EFT. Vraag niet naar het waarom, veroordeel het niet en laat het los!

Angelique Nieuwenhuizen

Interessante training, goede trainers. De moeite waard om eens een training bij te wonen.

Anna van Karsbergen

Dit komt op je pad als je eraan toe bent. Ik kwam omdat ik aan het 'lijnen' of 'afvallen' wilde werken, maar er kwam meer naar boven op emotioneel vlak.

Gollam Raouf

Jasper gebruikt duidelijke taal en gebruikt schema's en figuren om de theorie inzichtelijk te maken. De deelnemers en trainer gaan met veel respect met elkaar om. De dag is interactief en er is een goede verhouding tussen theorie en oefenen. Je krijgt inzichten over interne processen die leiden tot bepaald gedrag en de tools om patronen te doorbreken. Niet alleen toepasbaar op het terrein van een dieet, maar ook op andere gebieden in je leven.

Ik heb er enorm veel energie van gekregen. Een hele leerzame en fijne dag. Ik ga met een enorme bagage naar huis en kan niet wachten totdat ik opgedane kennis en ervaring kan toepassen op verschillende gebieden in mijn dagelijks leven.