Beste ondernemer, 

Verdien 20,-  euro per verkoop

"Het Enige Wat Je Hoeft Te Doen is Klanten Onze cadeaubon te overhandigen. Voor iedere door jou verstrekte en door ons ontvangen cadeaubon ontvang je € 20,-- !"

 

Wil jij ook meedoen aan de "vrienden van 123Afvallen Zonder Dieet" actie?  Lees dan gauw verder.

Op deze pagina vind je alle informatie om aan dit programma mee te doen. Met dit programma kun jij € 20,-  van de opbrengst krijgen van iedere verkoop van ons Programma Afvallen Zonder Dieet (welke wij verkopen voor € 75,-).  Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen even te doorlopen:

Stap 1

Meld je aan via onderstaand formulier. Je krijgt per mail een klantnummer retour.

Stap 2

Je krijgt per post ons promotie materiaal.

1.Folders 

2.Cadeaubonnen ter waarde van €5,- per stuk.

Deze cadeaubonnen zijn een leuke attentie aan jouw klanten. Je attendeert klanten op een zeer succesvolle methode om blijvend gezonder te worden. Dat is al een cadeau op zich.

We promoten jou ook als partner in onze "vrienden van 123 Afvallen Zonder Dieet actie" natuurlijk ook en nemen een link op in onze site.

Kijk op de pagina met vrienden van 123 Afvallen Zonder Dieet.

Stap 3

Ieder kwartaal betalen we de door jouw gerealiseerde verkopen uit. Je krijgt van ons het totaalbedrag door. Je hoeft enkel een factuur te sturen en de betaling wordt door ons direct aan je overgemaakt.

Wat gebeurt er precies als er iemand een door jou afgegeven vriendencheque gebruikt?

Deze persoon komt op de cursus en maakt gebruikt van de korting van €5,-. Wij nemen de cadeaubon / vriendencheque in en registreren jouw commissie. Herkenbaarheid is dus van belang. Het is dus essentieel dat de door jouw ontvangen vriendencheques voorzien zijn van jouw klantnummer. Je kunt deze met meegezonden sticker kenbaar maken.


Promotiematerialen

Hieronder vind je verschillende soorten promotiemateriaal dat speciaal gemaakt is om jou te ondersteunen bij de promotie van 123Afvallen Zonder Dieet.

1.Folder: Bekijk de folder

2.Kortingscoupons ter waarde van €5,- per stuk. Bekijk de cadeaubon

Wie Zijn Partners van 123 Afvallen Zonder Dieet?

We komen graag met je in contact wanneer je een bedrijf hebt binnen de "wellness branche"; schoonheidssalon, beautyfarm, sauna, schoonheidsspecialist, kapsalon, sportschool, sportverenigingen, manicure, pedicure, fysiotherapie, massage praktijk, coach, counselor, zonnestudio enz. Staat jouw business niet in deze voorbeelden maar denk je een geschikte partner te zijn voor het partner programma 123 Afvallen Zonder Dieet beschrijf de essentie van jouw business onderaan in het contact formulier.

We behouden ons te allen tijden het recht voor om niet in te gaan op aanmeldingen, wanneer naar ons idee jouw business niet past bij ons concept en filosofie.

Inschrijfformulier Partnerprogramma

  • Maak hier een keuze. Indien je 'anders' selecteert, omschrijf dan hieronder wat voor activiteiten jouw onderneming doet.
  • Omschrijf hier de bedrijfsactiviteiten als je hierboven 'anders' geselecteerd hebt.
  • Telefoonnummer in volgende formaat: 0123-456789
  • Geef hier de url naar je website