Acupunctuur en afvallen; een effectieve ondersteuning

Page content

Acupunctuur en afvallen; een effectieve ondersteuning

Acupunctuur bij afvallen is nog steeds een minder bekende ondersteuning bij het op een verantwoorde manier van afslanken.

Er is recent een studie gedaan onder 3012 mensen met overgewicht. Zij maakten gebruik van acupunctuur tijdens een programma afvallen.

De studie toonde aan dat er een gemiddelde van 1,56 kg extra aan lichaamsgewicht werd verloren, wanneer er tijdens een programma afvallen effectieve acupunctuur werd toegepast. De uitkomsten van de studie staan vermeld in het International Journal of Obesity.

Acupunctuur bij afvallen is effectief

Als je wilt afvallen en een programma combineert met acupunctuur, dan zul je makkelijker je doel bereiken. Je streven tijdens het programma wordt zowel geestelijk, als lichamelijk gestimuleerd.

Door acupunctuur zal niet alleen je verbranding versnellen, maar ook je onbedwingbare trek zal verminderen.

 

 

Auriculotherapie-ooracupunctuur

Bij auriculotherapie worden rond het oor worden een aantal minuscule puntjes geplaatst en afgedekt met een pleistertje. Je kunt alle activiteiten zoals sporten, sauna bezoek en zwemmen gewoon blijven doen. Na 2 weken worden opnieuw puntjes geplaatst.

Door auriculotherapie vermindert de suikerbehoefte en ben je sneller verzadigd.

Het blijft essentieel om ook aan de slag te gaan met de patronen die overgewicht in stand houden en deze gaat vervangen door gezonde patronen.Veel mensen zoeken nog in traditionele methoden zoals diëten, shakes, of sport wanneer ze willen afvallen. Vaak komen ze meer aan dan hun uitgangsgewicht wanneer de oude patronen weer naar binnen sluipen.

Als je op de langere termijn kiest voor je gezondheid kun je een alternatieve methode zoals auriculotherapie in combinatie met Life Coaching overwegen. Het programma afvallen zonder dieet ondersteunt je met behandelingen acupunctuur en Life Coaching om je patronen definitief te doorbreken.

Wil je graag afvallen zonder het zoveelste dieet te volgen?

Lees hier hoe het werkt.

 

  Comment Section

  2 reacties op “Acupunctuur en afvallen; een effectieve ondersteuning


  Door Leo.P. van der Wulp op 14 december 2012

  Ik ben verrast door deze site ik zou graag willen weten wat de kosten daarvan zijn en of ik wat terug krijg van de zorgverzekeraar ik ben bij AGIS.
  ook heb ik diabetisch 2 en slik pillen voor hoge bloeddruk
  Graag ontvang ik van U een mailtje.

  vr.gr
  Leo.P.van der Wulp.


  Door Jasper op 14 december 2012

  Beste Leo,
  Wanneer je aanvullend verzekerd bent krijg je meestal een vergoeding van je zorg verzekering. Je kunt in je polis nakijken of je recht hebt op natuurgeneeskundige hulpverlening. Wij zijn aangesloten o.a. bij de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten. De kosten zijn €25,- voor de cursus, het cursusboek, deelname aan FB groep, persoonlijke coaching en een behandeling auriculotherapie/acupunctuur.
  Vervolg consulten kun je maandelijks boeken en kosten €37,- . Wanneer je nog vragen hebt mail naar: [email protected]

  Plaats een reactie


  *