Page content

Affiliates

Partner / Affiliate Programma Afvallen zonder dieet

Afzender: Ron Scheerder en Jasper van Well
Onderwerp: Verdien 25 euro per verkoop...

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alle informatie en materiaal wat je kunt gebruiken om aan dit programma mee te doen. Met dit programma kun jij € 25,- van de opbrengst krijgen van onze Afvallen zonder dieet cursus (welke wij verkopen voor 60 euro) . Je verdient dus 25 euro voor elke verkoop die jij realiseert. Je hoeft enkel even de onderstaande 3 stappen even te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate voor ons programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop affiliate campagnes (in de linker kantlijn / menu). Ga vervolgens naar de rubriek "Gezondheid " en klik op Afslanken zoek in de lijst ons programma: "Afvallen Zonder Dieet Cursus" op. Je ziet een link staan. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar onze website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

 

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om onze website mee te promoten, wanneer iemand ons programma aanschaft via jouw unieke link ontvang  je DIRECT € 25 euro.

Je kunt nu beginnen met promoten, elke verkoop levert je 25 euro op, PayPro betaalt je je verdiensten elke twee weken uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op onze affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op onze website waar hij zich kan inschrijven voor onze nieuwsbrief, nadat hij dit heeft gedaan komt hij op deze pagina uit. Op die pagina staat ons programma te koop voor 60 euro. Die 60 euro kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in 25 euro voor jou en de rest voor ons (transactiekosten zijn ook voor onze rekening).

Omdat we het e-mailadres van de bezoeker hebben kunnen we nog enkele mails met waardevolle informatie naar de betreffende persoon sturen zodat de kans hoger wordt dat hij/zij het product aanschaft. We hebben het verzamelen van e-mailadressen er tussen gezet om de kans op verkopen te verhogen en zo dus een win-win situatie te creëren.

Wat vind je verder op deze pagina?

We kunnen ons voorstellen dat je niet heel veel kunt met alleen deze link, daarom vind je op deze pagina eveneens wat promotiemateriaal. Dit promotiemateriaal kun je op je website plaatsen en jouw eigen link aan koppelen om mensen naar onze website te krijgen.

Tip: Sla deze pagina op in je favorieten zodat je te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt, deze pagina wordt constant uitgebreid en aangevuld met informatie en materialen.


Promotiematerialen

Hieronder vind je verschillende soorten promotiemateriaal dat speciaal gemaakt is om jou te ondersteunen bij de promotie van de Stoppen met roken cursus.

Je vind hier o.a. banners en afbeeldingen. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of op maat maken van een banner voor je website, neem even contact op.

 

 

 

 

 

Promotie tips

Zet een blogbericht op je website met de link eronder!

Marketing begint met waarde geven. Heb je een weblog? Schrijf dan even een leuk/interessant stukje over afvallen of dieet tips. Je kunt ook iets schrijven over gezondheid algemeen. In dat blogbericht kun je dan ook jouw promotielink plaatsen voor de lezers die dit interessant vinden.

Promoten op Facebook, Twitter e.a.

Promoten kan al beginnen bij je eigen directe netwerk. Plaats de promotie bijvoorbeeld in een Tweet op Twitter of als bericht op je Facebookprofiel of Fanpage. Uiteraard kun je ook Linkedin, YouTube, Google Plus en andere social media platformen gebruiken.

Heb je een grote achterban? Neem even contact op!

Heb je een grote mailinglijst en/of achterban die je eventueel over ons programma wilt benaderen? Neem dan vooral even contact met me ons op voor eventuele adviezen of afspraken.

Ga niet spammen!

Let er alsjeblieft op dat je niet te enthousiast raakt in het plaatsen/aanbieden van je promotielink op het internet. Ga dus niet spammen met je link op andere blogs of fora.